Elkezdődött!!!

Kedves Barátaim! Egy kis képes összefoglalót adnék a könyvbemutatókról, valamint egy ünnepélyes bejelentést is biggyesztenék posztom végére.

Túl a könyvbemutatók izgalmain elmondhatom, hogy igen erős felütéssel indult új könyvem pályafutása.

Rövid kis beszámolómat amolyan képregény stílusban tenném közzé. Íme az első kép Biatorbágyról, ahol a Közösségi házban gyülekezik a meghívottak serege. 

                                  Bia kozonseg

A műsor rövid volt, de annál tartalmasabb. Erről Gönczi Péter, Bolyki András és Balavány György gondoskodott.

                                  Bia musor

No meg persze Bolyki Sára!!!

                                  Bia zene

A műsor után elkezdődött a dedikálás, amely élményt a magam részéről az esküvői gratulációkhoz tudnék hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy egyrészt nincs menyasszony, másrészt az esküvőn az ember puszicuppantó izmai fáradnak el, míg a dedikáláson az agy aláírásért felelős központja akad ki. A vége felé már alig tudtam leírni a nevemet:-)

                                 Bia dedika

Szűk egy héttel később, november 9-én már az Ó utca 16-ban jöttünk össze, hogy a budapestiek számára is megrendezzük az ünnepélyes bemutatót. A terem ideálisnak bizonyult az alkalom megtartására, szép, tágas, ráadásul meglepően jó az akusztikája.

Íme a gyülekező vendégsereg:

                                Ó utca kozonseg

A műsor itt is rövid volt, mégis elmondhatom, hogy nagyon mély nyomokat hagyott mindnyájunk lelkében. Simon András mutatta be a könyvet, és azt hiszem, aki csak hallotta őt, nem felejti el a hallottakat, akár szavaira, akár tilinkójának varázslatos hangjaira gondolunk. A tilinkó szólót fölvettem, és András engedelmével föl is fogom tölteni, hogy meghallgathassátok! Ha mindez nem lett volna elég, András bátyám Szakcsi Lakatos Bélával muzsikált két dalt. Különösen nagy élmény volt számomra a második, amikor is Édesanyám dalát játszották, melynek címe: Isten nem ígért mindig kék eget...

                               Ó utca műsor

Volt szerencsém életem során sok nagy muzsikussal együtt játszani, de Béla bácsi az a fajta zenész, akivel megtiszteltetés egy évszázadban élni - és ez nem költői túlzás -, hát még együtt zenélni, vagy ilyen közelről hallgatni őt... (Ezt nem neki írtam, úgyse olvassa el ezt az írást...) Ugyanez vonatkozik Bolyki Andrásra is...:-) (Andri, jössz egy sörrel!)

A bemutató végén pedig jött a csukló-próbáló dedikálás, amely fantasztikus élmény is volt egyben, hiszen mindenkivel személyesen is találkozhattam, aki csak eljött. 

                              Ó utca dedika

Nos, egyelőre ezt a rövid összefoglalót szerettem volna elétek tárni, egyben megköszönni minden kedves barátomnak, rokonomnak, kollégámnak és ismerősömnek, aki megtisztelt jelenlétével, és eljött a könyvbemutatókra. 

Egyúttal szeretném ünnepélyesen bejelenteni, hogy ettől a héttől kezdve a Kegyelem és kalmárszellem című könyvem kapható az Alexandra, Libri és Líra áruházakban, a keresztény könyvesboltokban, megrendelhető a Bookline hálozatában, valamint megvásárolgató e-könyv formátumban minden nagyobb e-book áruházban. Ezen kívül a www.bolykilaszlo.hu honlapomon keresztül megrendelhetőek személyre szóló dedikálással ellátott példányok is. 

Már most látszik, hogy a kiadóval karöltve egy kissé alábecsültük a könyv iránti érdeklődést, ami egyrészt nagy öröm, másrészt azt jelenti, hogy ne várjatok karácsonyig, ha meg akarjátok venni, mert nem biztos, hogy marad...

 Bolyki László

 

                                

Facebook hozzászólás

Kedvelj bennünket